Jak být dobrým strůjcem (nejen) vlastního štěstí

„Jak se v novém roce máš? Jde to, ale už mi dochází energie“, slýchám v posledních dnech      až moc často. Na startu nového roku bychom měli stát nabití čerstvou energií a s elánem se vrhat do plnění novoročních předsevzetí. Jenže už od minulého jara není nic tak, jak by být mělo. A pravděpodobně právě zde je zakopaný pes. Dlouhodobá nejistota, strach a negativní zprávy sají naší energii jako upíři.

 

O jaké energii to všichni mluvíme? Docházejí nám fyzické síly? Nebo už nás přestalo bavit vyhlížet       s nadějí světlo v tunelu? Obojí je pravda. Se ztrátou vnitřní energie začíná stávkovat i naše tělo. A zde špatné zprávy končí. Od teď pro vás mám už jen ty dobré. Vnitřní energii a osobní vibrace, tedy i fyzické zdraví můžeme ovlivnit jen my. Ne nadarmo se říká „každý svého štěstí strůjcem“.

Abychom s energiemi dokázali správně pracovat, musíme pochopit, CO osobní energie a vibrace vlastně jsou, JAK je zvyšovat a PROČ to vše vlastně dělat?

CO je osobní energie?

Tělo je zhuštěná energie. Každý z nás vyzařuje určitou energetickou vibraci, velmi jemnou rezonanční frekvenci. Nelekejte se, to není záchvěj esoteriky, ale fakta kvantové fyziky. Když máme radost nebo zažíváme vnitřní klid, vyzařujeme vysoké vibrace, naopak strach, smutek a neklid vysílá do okolí vibrace nízké. Vysoké vibrace nám dávají elán a pozitivní energie z nás doslova číší. Opačný stav nemusím dlouze popisovat. Každý z nás je obklopený vlastním energetickým polem. Pozitivním nebo negativním. Je nasnadě, že ideálem je dosáhnout co nejvyšších osobních vibrací. Nejen proto, aby bylo dobře konkrétně nám, ale také našemu okolí.

JAK získat pozitivní energii a tím zvýšit osobní vibrace?

Dopřávejte tělu očistu, jen tak budou energie volně proudit.

1. Choďte do přírody a na hezká místa.

2. Jezte dobré, kvalitní potraviny.

3. Zavřete oči a žádejte o čistou energii. S nádechem vtahujte tuto čistou, zářivou energii a s výdechem ji nechte roztát do celého těla. Postupně začnete energii skutečně vnímat a shromažďovat, tím zvyšovat vlastní vibrace.

4. Snažte se vyvarovat negativních emocí; strachu i agrese. Negativní zprávy přijímejte jen jako nabídku. To vy je přeměňujete v realitu. Je jen na vás, zda bude černá nebo bílá.

5. Obklopujte se lidmi, kteří jsou na stejné vlně jako vy. Háček je totiž v tom, že naše energetická pole na sebe navzájem působí. Už jste se někdy setkali s člověkem, který vám od první chvíle nesedl? Vycházejme z toho, že jste člověk vesměs pozitivní. Potkejte negativistu a rázem „chytnete blbou náladu“. Psycholog Jiří Kastner mluví o tzv. emočním smogu a energiích, na základě kterých emoční smog vzniká. Věřte, že negativní lidé tímto smogem dokáží dokonale kontaminovat vás i vaše okolí.

PROČ to všechno dělat?

Jakou energii vysíláme, taková se nám i vrací (už se vám někdy lepila smůla na paty?). Každá myšlenka, emoce nebo pocit má měřitelnou vibraci. Pokud budeme žít na vyšší vibraci a budeme vyzařovat pozitivní energii, přitáhneme do svých životů více pozitivních lidí, věcí i situací.

Zapracujme na sobě a bude se nám všem žít lépe.

 

-------------------------------------------------

Poznámka autora a poděkování:

Téma energií a osobních vibrací si svou šíří nezadá s rozlohou Atlantského oceánu. Zorientovat se v něm a neutonout v záplavě porůznu důvěryhodných informací je na první doborou takřka nemožné. Za odbornou pomoc při psaní článku a zejména za oddělení esoteriky od fyziky děkuji paní Ing.Andree Ondrejové, která se energiemi aktivně zabývá téměr deset let.

  • Vytvořeno dne .

Ceník

  • Jednotlivý vstup: 60 min / 130 Kč

  • Permanentka 5 vstupů: 600 Kč

  • Permanentka 10 vstupů: 1200 Kč

  • Permanentka 20 vstupů: 2400 Kč

  • Soukromá lekce: 700 Kč

Provozní řád

Prosíme o včasný příchod na lekci (nejdříve však 20min před začátkem). Pozdějším příchodem byste vyrušili ostatní návštěvníky. Dbáme o bezpečí Vašich osobních věcí, proto se studio těsně před začátkem lekce zamyká. Děkujeme, že toto opatření chápete. Jeho respektováním vyjadřujeme úctu jeden k druhému.